Tapahtumat

Hoitsupaatti

TXO ry:n vuosittainen Hoitsupaatti on legendaarinen päiväristeily Tallinnaan. Tallinnan vanhassa kaupungissa suoritetaan ryhmissä heittäytymistä vaativa rastikierros, jossa erotellaan jyvät akanoista. Tätä paattia et halua missata!

Haalarimerkkien ompeluillat

Ovatko haalarisi edelleen turhan tyhjät ja puhtaat? Löytyykö kotoa kasa ompelemattomia merkkejä? Kuivaako suuta ja kaipaat sosiaalista interaktiota? Oli syy mikä tahansa, TXO ry järjestää vuoden aikana lukuisia haalarimerkkiompelu iltoja. Paikan päällä on myynnissä aina haalarimerkkejä ja tarjolla mahtavaa seuraa!

Naistenpäivän sitsit

TXO ry järjestää joka vuosi Naistenpäivän kunniaksi sitsit eli akateemiset pöytäjuhlat. Hienoon iltaan kuuluu hyvää ruokaa, juomaa sekä tietenkin perinteisiä sitsilauluja.

TXO ry:n vuosijuhlat

Yhdistys on perustettu 1942 ja joka toinen vuosi TXO haluaa juhlistaa kuluneita vuosia yhdessä TXO:n jäsenien sekä yhteistyökumppaneitten kanssa.  Iltaan kuuluu puheita, maistuvaa ruokaa ja juomaa, sekä upeaa juhlatunnelmaa.

SoTa-Appro

SoTa-Appro on syksyisin järjestettävä appro joka vie opiskelijat matkalle Myllypurosta kohti keskustaa! Lähde mukaan sotilaalliseen tunnelmaan ja suorita itsellesi kenraalin arvo.

HelCircle

Oletko eksyksissä Helsingissä? Eikö spåralla kulkeminen suju? Onko maamerkit hakusessa? Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan Helsinkiin ja sen maamerkkeihin! 

HelCircle on rastikierros Helsingin ytimessä. Kokoa oma ryhmä ja tule etsimään rasteja Helsingistä Amazing Race tyyliin!