Haalarit

TXO ry:n haalarit ovat tumman vihreät ja ne saa hankittua TXO:n toimistolta jossa niitä voi myös kokeilla oikean koon löytämiseksi. Haalarit tilataan kide.appista.

HAALARIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT:

1. Opiskelijayhdistyksen haalaria käytetään erilaisissa opiskelijatapahtumissa. Haalareita voi käyttää opiskelijatapahtumissa aina, mikäli sitä ei ole erikseen tapahtuman ohjeissa tai pukukoodeissa kielletty.

2. Haalaria ei pestä, mutta sitä voi esimerkiksi tuulettaa. Haalarin voi pestä vain ja ainoastaan siten, että haalarit ovat päällä.

3. Haalarimerkit ommellaan paikalleen, ei liimata. Tietyille tapahtumamerkeille, kuten esimerkiksi SoTa-Appron –merkeille, on hyvä varata oma paikka.

4.  Sponsoreiden mainosten päälle ei ole suotavaa ommella merkkejä.

5. Ota mukaan vaihtomerkkejä erityisesti kun lähdet valtakunnallisiin tapahtumiin, tai muuten vaan muualle tapahtumaan! Vaihtomerkkejä voivat olla esimerkiksi opiskelijayhdistyksen merkit.

7. Haalarin lahkeita voit vaihtaa kumppanin kanssa. Haalarin hihoja voi taas vaihtaa esimerkiksi hyvän ystävyyden merkiksi. Haalarit voi myös puolittaa ja yhdistää mikäli opiskelet useampaa tutkintoa samanaikaisesti.

8. Haalareihin kannattaa hankkia myös esimerkiksi shottilasi, pullonavaaja tai ruisku roikkumaan haalareista. Myös vyö on hyödyllinen ja se kannattaa haalareiden kanssa hankkia!