Tapahtumat

HOITSUPAATTI – TXO ry:n vuosittainen Hoitsupaatti on legendaarinen päiväristeily Tallinnaan. Tallinnan vanhassa kaupungissa suoritetaan ryhmissä heittäytymistä vaativa rastikierros, jossa erotellaan jyvät akanoista. Tätä paattia et halua missata!

HAALARIMERKKIOMPELU ILLAT – Ovatko haalarisi edelleen turhan tyhjät ja puhtaat? Löytyykö kotoa kasa ompelemattomia merkkejä? Kuivaako suuta ja kaipaat sosiaalista interaktiota? Oli syy mikä tahansa, TXO ry järjestää vuoden aikana lukuisia haalarimerkkiompelu iltoja. Paikan päällä on myynnissä aina haalarimerkkejä ja tarjolla mahtavaa seuraa!

NAISTENPÄIVÄN SITSIT – TXO ry järjestää joka vuosi Naistenpäivän kunniaksi sitsit eli akateemiset pöytäjuhlat. Hienoon iltaan kuuluu hyvää ruokaa, juomaa sekä tietenkin perinteisiä sitsilauluja.

TXO RY:N VUOSIJUHLAT – Yhdistys on perustettu 1942 ja joka toinen vuosi TXO haluaa juhlistaa kuluneita vuosia yhdessä TXO:n jäsenien sekä yhteistyökumppaneitten kanssa.  Iltaan kuuluu puheita, maistuvaa ruokaa ja juomaa, sekä upeaa juhlatunnelmaa.

VERINEN TAISTO – TXO ry:n ja SPR Veripalvelun Verinen Taisto on opiskelijayhdistyksien välinen verenluovutuskilpailu. Verenluovutuskisassa kerätään pisteitä VeriRyhmänä, yhden opyn ollessa yksi VeriRyhmä. Pisteen saa, kun rekisteröinnin yhteydessä ilmoittaa VeriRyhmänsä eli opynsa. Pisteitä saa myös verihiutaleiden ja kantasolujen luovutuksesta. Kaikki osallistujat saavat myös haalarimerkin! Lue lisää kilpailusta https://www.facebook.com/events/2228686294065375/

ROOSA NAUHA – Roosa nauha -kampanja on käynnissä lokakuun ajan ja myös TXO ry on mukana keräämässä tuottoa naisten syöpien hoitoon ja tutkimukseen sekä sairastuneiden ja heidän läheisten tukipalveluihin. Tule mukaan tekemään hyvää www.oma.syopasaatio.fi/12130