Hallitus

TXO:n hallitus koostuu 10 varsinaisesta jäsenestä sekä neljästä varajäsenestä ja puheenjohtajistosta. Hallituksen toimintakausi kestää yhden kalenterivuoden ja hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa TXO:n jäsen.

Hallituksen jäsenenä pääset mukaan mahtavaan porukkaan ja saamaan arvokasta kokemusta yhdistystoiminnasta. Jos sinulla on halu päästä vaikuttamaan asioihin, ajamaan opiskelijatovereidesi etua tai päästä järjestämään tapahtumia, on hallitus sinulle!

Hallitusten jäsenet tavoittaa sähköpostilla. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@txo.fi

Vuoden 2020 hallitus

Markus Kutvonen

Puheenjohtaja

Moi! Olen Markus ja toimin TXO:ssa puheenjohtajana. Olen toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja kotoisin Helsingistä.

Emma Pfeifer

Varapuheenjohtaja

Moikka, olen Emma, Oulusta kotoisin ja olen kolmannen vuoden DPN (degree programme of Nursing) opiskelija. Toimin TXO:ssa tämän kauden varapuheenjohtajana.

Sanna Virmakoski

Hallituksen jäsen

Moikka! Mie oon Sanna, kolmannen vuoden DPN (dergree programme in nursing) opiskelija ja alunperin kotosin Lapista. TXO:ssa toimin tällä kaudella talousvastaavana. 

Miina Laine

Hallituksen jäsen

Mä oon Miina ja oon Tampereelta kotoisin. Opiskelen kolmatta vuotta kätilöksi. TXO:n hallituksessa toimin tänä vuonna sihteerinä, sekä yhtenä kulttuuri- ja vapaa-aikavastaavista.

Akseli Kulikoff

Hallituksen jäsen

Moi! Oon Akseli, kolmannen vuoden ensihoitajaopiskelija. Hallituksessa puuhailen edunvalvontahommia ja Tehy-yhteistyötä.

Melissa Heenbatantirige

Hallituksen jäsen

Moi! Mä oon Melissa, opiskelen toista vuotta sairaanhoitajaksi ja oon kotoisin Helsingistä. TXOssa toimin liikuntavastaavana ja yhtenä yritysyhteistyö- sekä kulttuuri- ja vapaa-aikavastaavana.

Johanna Lindh

Hallituksen jäsen

Moi! Olen Johanna ja opiskelen kolmatta vuotta sairaanhoitajaksi. Asun Helsingissä. TXOssa olen mukana kulttuurin ja vapaa-ajan toiminnassa.

Fanny Pohjankoski

Hallituksen jäsen

Heips!
Olen kolmannen vuoden kätilöopiskelija.
Toimin TXO:ssa tutorvastaavana, yritys- ja yhdistysyhteistyövastaavana, sekä kansainvälisyysvastaavana.

Katariina Erwe

Hallituksen jäsen

Moi! Oon Kata ja opiskelen kolmatta vuotta terveydenhoitajaksi. TXO:ssa toimin yhtenä viestintävastaavana sekä kulttuuri ja vapaa-aika -vastaavana.

Jussi Kuuttila

Hallituksen jäsen

Moi, olen Jussi. Opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi ja tykkään koirista ja kahvista kauramaidolla. TXO:ssa toimin toisena tämän vuoden tutorvastaavana.

Fredrika Sjöberg

Hallituksen jäsen

Moikka! Mun nimi on Fredrika. Oon Espoosta kotoisin ja opiskelen toista vuotta sairaanhoitajaksi. TXOssa oon mukana kulttuurin ja vapaa-ajan toiminnassa, sekä yhtenä kansainvälisyysvastaavana.

Titta Lehtinen

Hallituksen jäsen

Moi, olen Titta ja olen TXO:ssa tilavastaavana sekä myös yksi edunvalvontavastaavista. Olen toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Asun tällä hetkellä Helsingissä ja olen kotoisin Vantaalta.

Riin Laanes

Hallituksen jäsen

Moikku! Mä oon Riin ja kotoisin Virosta. Opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi. TXO:ssa toimin yritys-ja yhteistyövastaavana sekä yhtenä kulttuurin- ja vapaa- ajantoiminnan vastaavana.

Jonna Meronen

Hallituksen jäsen

Moikka! Oon Jonna, Helsingistä kotoisin ja opiskelen toista vuotta sairaanhoitajaksi. TXO:ssa oon mukana edunvalvonnassa.

Annamari Mattila

Hallituksen jäsen

Moi! Olen Annamari, ensimmäisen vuoden kätilöopiskelija. Hallituksessa olen mukana kansainvälisyysvastaavana sekä kulttuuri- ja vapaa-aikatiimissä.