Hallitus

TXO:n hallitus koostuu 10 varsinaisesta jäsenestä sekä kahdesta varajäsenestä ja puheenjohtajistosta. Hallituksen toimintakausi kestää yhden kalenterivuoden ja hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa TXOn jäsen.

Hallituksen jäsenenä pääset mukaan mahtavaan porukkaan ja saamaan arvokasta kokemusta yhdistystoiminnasta. Jos sinulla on halu päästä vaikuttamaan asioihin, ajamaan opiskelijatovereidesi etua tai päästä järjestämään tapahtumia, on hallitus sinulle!

Vuoden 2019 hallitus

Samu Jääskeläinen

Puheenjohtaja

Markus Kutvonen

Varapuheenjohtaja

Moi! Olen Markus ja toimin TXOssa varapuheenjohtajana. Olen toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja kotoisin Helsingistä.

Anu Toljamo

Hallituksen jäsen

Hei! Olen Anu ja olen TXOssa yksi edunvalvontavastaavista. Edunvalvonnassa ajamme opiskelijoimme etuja hyvinvointiin liittyen ja autamme mm. häirintää ja kiusaamista kokevia opiskelijoita viemään asiaa eteenpäin. Itse opiskelen viimeistä vuotta ensihoitajaksi, joten keväällä valmistuminen edessä.

Sanna Virmakoski

Hallituksen jäsen

Moikka! Mie oon Sanna, kolmannen vuoden DPN (dergree programme in nursing) opiskelija ja alunperin kotosin Lapista. TXO:ssa toimin tällä kaudella toisena tutorvastaavana sekä talousvastaavana. 

Katja Klavert

Hallituksen jäsen

Oon Katja, neljännen vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja toimin tällä kaudella hallituksessa tiedotus- ja viestintävastaavana. Mun tehtävänä on hallinnoida meidän FB- ja Instagramsivuja sekä Myllypuron terveys- ja hoitoalan opiskelijat -ryhmää. Näiden hommien ohella oon myös mukana siellä missä tarvitaan:)

Akseli Kulikoff

Hallituksen jäsen

Anni Hautaniemi

Hallituksen jäsen

Emma Pfeifer

Hallituksen jäsen

Moikka olen Emma, Oulusta kotoisin ja olen kolmannen vuoden DPN (degree programme of Nursing) opiskelija. Toimin TXO:ssa yhdistys- ja yritysyhteistyö vastaavana sekä yhtenä kulttuuri ja vapaa-aika vastaavana.

Joona Lähteenmäki

Hallituksen jäsen

Hellurei. Minä olen Joona ja oon Hämeestä kotoisin. Opiskelen neljättä vuotta ensihoitajaksi. TXO:ssa toimin yhtenä kulttuuri ja vapaa-aika vastaavana.

Miina Laine

Hallituksen jäsen

Moi!

Mä oon Miina ja oon Tampereelta kotoisin. Opiskelen toista vuotta kätilöksi. TXO:n hallituksessa toimin tutorvastaavana sekä edunvalvonnassa.

Tessa Silvennoinen

Hallituksen jäsen

Melissa Heenbatantirige

Hallituksen jäsen

Moi! Mä oon Melissa, opiskelen ensimmäistä vuotta sairaanhoitajaksi ja oon kotoisin Helsingistä. TXOssa toimin liikuntavastaavana sekä yhtenä yritysyhteistyö vastaavana.

Johanna Lindh

Hallituksen jäsen

Moi! Olen Johanna ja opiskelen toista vuotta sairaanhoitajaksi. Asun Helsingissä. TXOssa olen mukana edunvalvonnassa sekä kulttuurin ja vapaa-ajan toiminnassa.

Fanny Pohjankoski

Hallituksen jäsen

Heips!
Olen kolmannen vuoden kätilöopiskelija.
Toimin TXO:ssa yhtenä yritys- ja yhteistyö vastaavista, sekä kansainvälisyysvastaava